5% Korting vanaf € 30.
10% Korting vanaf € 60.
15% Korting vanaf € 250.

Chlorella/Spirulina combinatie tabletten 1 kg bio

€ 48,30*

Beschikbaar, levertijd: 1-3 days

Productnummer: VGA5-1
Productinformatie "Chlorella/Spirulina combinatie tabletten 1 kg bio"

Let op dit zijn tabletten geen capsuleseuropees_biolabel_kl  Premium Nutrikraft Chlorella/Spirulina Tabletten Biologisch

De voordelen chlorella en spirulina algen, gemakkelijk in 1 Tablet!

De tabletten van dit supplement bevatten 50% biologisch Chlorella poeder en 50% biologisch Spirulina poeder. Zo profiteer je van de voordelen van beide algen. 

Met deze spirulina chlorella tabletten combineer je de voordelen van Chlorella en Spirulina algen in 1 tabletje, gemaakt van chlorella spirulina poeder.

Chlorella en Spirulina zijn twee algen die de laatste jaren razend populair geworden zijn. Ze hebben in rap tempo de supplementenmarkt veroverd.

Chlorella in zoete wateren

Chlorella is een eencellige groene zoetwater alg die van nature voorkomt in rivieren en meren in Oost-Azië. Het is een van de oudste levensvormen op aarde.De alg vermeerdert zich razendsnel. Om hem geschikt te maken voor menselijke consumptie moet de celwand van de alg worden gebroken.

Spirulina in zoute (alcalische) wateren

Spirulina is ook een miljarden jaren oude eencellige alg, die zijn naam dankt aan zijn spiraalvormig lichaam. In tegenstelling tot Chlorella komt Spirulina van nature voor in zeer alkalische zoutwatermeren in midden-Amerika en Afrika. Spirulina bevat een blauwgroen pigment, is zeer hittebestendig en nogal groot, zodat hij eenvoudig te oogsten is.

Zo gebruik je deze spirulina chlorella tabletten

Het advies is om dagelijks 6 tot 10 spirulina chlorella tabletten te slikken. Raadpleeg altijd eerst je huisarts, alvorens supplementen te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde voeding en/of levensstijl. Houd voedingssupplementen buiten het bereik van (jonge) kinderen. Bewaren op een koele, donkere en droge plek. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum voor gebruik!

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Premium Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologisch

Dit product van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

VehGro staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd.