5% Korting vanaf € 30.
10% Korting vanaf € 60.
15% Korting vanaf € 250.

Chlorella tabletten 1 kg bio

€ 48,54*

Beschikbaar, levertijd: 1-3 days

Productnummer: VGA4-6
Productinformatie "Chlorella tabletten 1 kg bio"

Let op dit zijn tabletten geen capsules

europees_biolabel_kl Premium Nutrikraft Chlorella Tabletten Biologisch

Chlorella Tabletten

Chlorella is een zogenaamde ‘micro alg’, een eencellig organisme. Chlorella is zo’n twee miljard geleden voor het eerst ontstaan. De benaming voor het organisme is Grieks, van ‘chloros’, dat ‘groengeel’ betekent. Chlorella tabletten kopen is zeker een aanrader.

Lange tijd was Chlorella niet te verteren door het menselijk spijsverteringsstelsel, maar in 1975 kwam daar in Japan verandering in: via een ingewikkeld procedé werd het eindelijk mogelijk om de celmembranen van chlorella zodanig te breken, dat stoffen vrij konden komen en opgenomen konden worden in de spijsvertering.

VehGro staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door Vehgro geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van deze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bewaren:
Buiten het bereik van kinderen.
Koele droge plaats geen direct zonlicht.

Dosering (volwassenen):
3 tot 6 tabletten per dag.
We adviseren dan om 2 x 2 tabletten per dag in te nemen.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voedingssupplement met planten:
Niet als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl gebruiken.

Ter kennisgeving:
Door de huidige wetgeving zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassing van kruiden. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook bij zware aandoeningen, zwangerschap, zogen of kleine kinderen is het verstandig u eerst goed te laten informeren.